Nyheter

Idag har vi släppt nästa version utav Buffert.se

Skriven av Svante Hansson
Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.

Vi har kontinuerligt arbetat på hemsidan ända sedan vi startade och vi har gått igenom flera variationer och idéer.

Nu tyckte vi att det var dags att äntligen visa upp vårat nya ansikte. Fokus har varit att göra det enklare för er besökare att navigera hemsidan och hitta annat material att läsa när ni ändå är här på besök. Vi har också sätt en stabil ökning utav mobilanvändare och den gamla versionen som måhända fungerade var inte optimal.

Vår tanke var att behålla allt som fungerade med det gamla och växt oss till vilka vi är idag men göra en kraftig uppfräschning. Vi har alltid haft ett intressant bildspel som vi nu väljer att visa upp mer utav och syns mer och mer i våra inlägg.

Första versionen

Den första versionen som vi har bild på var en väldigt simpel sida där vi fyllde på lite researtiklar. Vi hade planer och idéer men vi kände att det var viktigt att komma igång med skrivandet så oroar vi oss över designen senare.

Andra versionen

Vår andra version av hemsidan var när vi började se ett behov av att kategorisera våra artiklar då vi för det första började få ett antal – men även för att vi inte längre endast skrev om resor. Vi startade Buffert med tanken att hjälpa människor att resa billigare och bättre men utökades snabbt för att lära ut hur ens privatekonomi fungerar.

Dagens version av Buffert.se

Senaste versionen

Senaste versionen som släpptes idag är i led med vårat mål att det skall vara mer tillgängligt för alla och med en majoritet av mobiltelefonanvändare så ville vi att nästa version skulle vara så lättnavigerad som möjligt.

Närmaste dagarna kan ni komma att se små ändringar ske utöver hemsidan medan vi kalibrerar och uppdaterar upp med ny besöksstatistik som ligger till underlag för vad för inlägg som vi visar upp.

Vi är förberedda

Vi är också glada att säga att vi är förberedda för trafikmängden vi projicerar (och en hel del till) så för er som är utvecklare så kan du se hur ett stresstest med 1000 req/s ser ut mot vår server.

Vad tycker ni om vårat ansiktslyft?

Artikeln senast granskad: 9 november, 2017

Om författaren

Svante Hansson

Aktiesparare och Japan-entusiast. Driver Buffert.se tillsammans med min tvillingbror Axel Hansson. Som systemutvecklare i grunden så står jag för den tekniska biten av Buffert.se

Kommentarer