Nyheter

Nordnet erbjuder lån genom Avanzas bolåneutmanare

Skriven av Angelica Hedman
Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.

Nordnet erbjuder nu bolån utan kapitalkrav eller annat engagemang hos Nordnet i samarbete med Stabelo som ägs till drygt 30 procent av konkurrenten Avanza.

Från och med idag erbjuder Nordnet bolån till samtliga kunder utan kapitalkrav eller annat engagemang, så länge man klarar Nordnets kreditprövningsprocess. Den maximala belåningsgraden är 60 procent och den lägsta räntan för ett lån med ett års bindningstid är 1,28 procent.

Genom samarbetet med Stabelo kommer Nordnet även kunna erbjuda det som de kallar grönt bolån. Vilket skapar en möjlighet att få en extra rabatt på räntan om man äger en energieffektiv bostad.

“Det nya bolånet lanseras i samarbete med Stabelo, ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Precis som vi arbetar Stabelo med enkla digitala processer där kunden står i centrum”, skriver Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet i ett pressmeddelande.

Stabelo är känt för att sedan tidigare leverera bolån till Nordnets konkurrent Avanza, som också är en av storägarna i Stabelo.

Bolån är en stor del i privatekonomin och de allra flesta har eller kommer att ta lån någon gång i livet, men det är inte alltid lätt att vet hur mycket man får låna.

Om författaren

Angelica Hedman

Webbproducent med flera års erfarenhet av marknadsföring, med ett stort intresse för privatekonomi och resor.

Kommentarer