Om Buffert

Om oss

Vi startade Buffert.se 2016 och vår första artikel kom ut 2016-04-15 vilket innebär att vi har varit verksamma i över 6 år. Så vilka är vi som driver hemsidan och varför skall du som läsare lyssna på de råd vi ge ut?

Buffert.se är en plattform för dig som vill göra mer utbildade beslut när det kommer till din privatekonomi.

Vi som driver hemsidan har lång erfarenhet av privatekonomi och resor som är vår huvudinriktning. Vår tanke har alltid varit att göra information så lättillgänglig för alla men även specifikt för yngre personer som precis blivit vuxna. Vi minns själva när vi blev 18 år gamla och skulle ställas inför vuxenlivet. Hur betalar man en faktura är självklart idag men sådana frågor var en huvudvärk på den tiden.

Företagsinformation

Vi är en del av Buffert OÜ som är ett företag vars mål är att utbilda människor. Vi är placerade runtom i världen men vi fokuserar på den svenska marknaden. Nedan följer lite företagsfakta om ni är intresserade av att kolla in oss mera.

Buffert OÜ

Organisationsnummer: 14564083
Legal form: Private limited company
Adress: Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Sepapaja tn 6, 15551

Vi som driver Buffert.se

Svante Hansson 

Systemvetare med en kandidatexamen i systemvetenskap från Uppsala universitet. Jobbat inom IT branschen under flera jobb som både anställd och som konsult och jobbar för nuvarande för Microsoft som Technical Solutions Professional och är placerad i Dublin, Irland.

Mitt intresse för privatekonomi har funnits länge och har tampats med att få mina pengar att räcka längre, inte bara under studietiden men även under senare år. Jag är en nybliven pappa och då jag just flyttat till ett annat land så har jag behövt lägga en ordentlig tid på att lusläsa Skatteverkets och Försäkringskassan hemsida för att få förståelse över hur mina beslut påverkar min privatekonomi.

Axel Hansson 

Erfaren och passionerad person som jobbar inom sökmotoroptimering och webbutveckling. Jobbar för närvarande som Head of SEO på företaget Viseo.

Har genom åren blivit tvungen att lära mig privatekonomi allt mer och mer vilket skapat ett stort intresse för aktiehandel och privatekonomi för ungdomar, något som dessvärre inte lärs ut i dagens skolväsen. Jag är oftast på resande fot någonstans i världen vilket kräver att jag har en tydlig överblick av min ekonomi och hur jag väljer att hantera den. På grund av detta besitter jag särskilt mycket kunskap när det kommer till resor och all ekonomi-relaterat som tillkommer med det.

Kontakta oss

Om du har några tankar eller funderingar kring oss eller vår hemsida så finner du ett kontaktformulär under kontakta oss.